Loading...

FAQ

Welk bestands formaat zijn de foto's
Al de foto's zijn in jpg formaat Geen compressie 300dpi

Wat is een lightbox
Een Lightbox is een ruimte waar uw beelden kunt opslaan om later opnieuw te bekijken of aan te kopen. Alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers kunnen gebruik maken van een Lightbox.

Watermerken
Alle beelden die op FlevoBeeldbank worden getoond hebben een watermerk. Dit watermerk is bedoeld om diefstal d.m.v. printscreen kopie's te voorkomen, afbeeldingen die u koopt hebben geen watermerk.

Rechtenvrij
Op alle afbeeldingen zit in principe auteursrecht. Rechtenvrij betekent niet dat de koper van de foto er alles mee mag doen. Dat je iets betaalt, betekent dat je de foto voor bepaalde doeleinden mag gebruiken maar niet dat je voor dit bedrag de auteursrechten koopt (dat blijft bij de fotograaf), maar wel een gebruiksrecht. Dit betekent dat de afbeelding / foto " Rechtenvrij” is en wordt op Internet "stockphoto” genoemd. Je betaalt dus eenmalig een klein bedrag en mag de foto net zo vaak gebruiken in een redactioneel artikel of blog. Doorverkopen(commercieel) mag echter niet, maar wel gebruiken in folders, op websites en blogs, nieuwsbrieven, boeken of advertenties, etc.

Als je de auteursrechten wilt, dan zul je met de fotograaf nadere afspraken moeten maken en een (veel) hoger bedrag moeten betalen.

Hoe werken zoek woorden?
Je kun zoekwoorden in een keer uploaden, door het comma gescheiden toe te voegen, wanneer je hier een spatie tussen laat dan wordt het een zoekwoord.